Amsterdam – maandaggroep

Elke maandag om 20:00 uur Welkom zonder aanmelden. We zitten in een extra grote ruimte wegens corona, dus kunnen zeker anderhalve meter afstand houden. Je kunt ook eerst even contact opnemen via info@zelfhelp.nl of met Martin 06-18772342. Of geef je op voor het online groepsgesprek op donderdag om 20 uur door te mailen naar hugobuitenveldert@yahoo.com of stel je vraag aan info@zelfhelp.nl of via het vragenformulier.

We zitten in het Huis van de Wijk Buitenveldert, dat in het gebouw Multi Functioneel Centrum “MFC Binnenhof ” zit.

Omdat het de eerste keer voor veel mensen moeilijk te vinden is hieronder een uitgebreide beschrijving:

Vanaf de A.J. Ernststraat ziet het MFC Binnenhof er zo uit:

LET OP: De ingang van Huis van de Wijk Buitenveldert aan de A J Ernststraat 112 is NIET direct aan de straat, maar aan het schoolplein van de Merkelbachschool, tegenover de noordelijke ingang van het winkelcentrum Gelderlandplein:

Loop dus dat schoolplein op, aan de rechterzijde langs het MFC Binnenhof, dan zie je om de hoek de ingang: glazen schuifdeuren:

               

 

We zitten in de ruimte genaamd “Het atelier”, ook wel “De Hoekzaal” genoemd, een extra grote ruimte. Als je binnenkomt kun je ernaar vragen bij de balie.

Als daar niemand zit: het is alsmaar rechtdoor lopen als je binnenkomt, aan het einde van de gang rechts, waar het bordje “Hoekzaal” hangt.

 

Adres: Huis van de wijk Buitenveldert
A.J. Ernststraat 112
1082LP Amsterdam-Buitenveldert

Contact: Martin: 06 - 187 723 42
Of gratis: 0800-0200 596

Kaart:

Routebeschrijving

opties weergeven Verberg de opties