Amsterdam – maandaggroep

Elke maandag om 20:00 uur Welkom zonder aanmelden. NB Maandag 6 juni 2022 (Pinksteren) geen bijeenkomst: je kunt dan woensdag terecht in de Obrechtstraat en op donderdag in de landelijke online groep (zie elders op deze site). Je kunt bij vragen ook eerst even contact opnemen via info@zelfhelp.nl of met Martin 06-18772342

Je kunt ook deelnemen aan het online groepsgesprek elke donderdag om 20 uur door te mailen naar buitenveldertonline@gmail.com

Heb je nog vragen dan kun je die stellen via het vragenformulier of door te mailen met info@zelfhelp.nl

We zitten in het Huis van de Wijk Buitenveldert, dat in het gebouw Multi Functioneel Centrum “MFC Binnenhof ” zit.

Omdat het de eerste keer voor veel mensen moeilijk te vinden is hieronder een uitgebreide beschrijving:

Vanaf de A.J. Ernststraat ziet het MFC Binnenhof er zo uit:

LET OP: De ingang van Huis van de Wijk Buitenveldert aan de A J Ernststraat 112 is NIET direct aan de straat, maar aan het schoolplein van de Merkelbachschool, tegenover de noordelijke ingang van het winkelcentrum Gelderlandplein:

Loop dus dat schoolplein op, aan de rechterzijde langs het MFC Binnenhof, dan zie je om de hoek de ingang: glazen schuifdeuren:

               

 

We zitten in de ruimte genaamd “Het atelier”, ook wel “De Hoekzaal” genoemd, een extra grote ruimte. Als je binnenkomt kun je ernaar vragen bij de balie.

Als daar niemand zit: het is alsmaar rechtdoor lopen als je binnenkomt, aan het einde van de gang rechts, waar het bordje “Hoekzaal” hangt.

 

Adres: Huis van de wijk Buitenveldert
A.J. Ernststraat 112
1082LP Amsterdam-Buitenveldert

Contact: Martin: 06 - 187 723 42
Of gratis: 0800-0200 596

Kaart:

Routebeschrijving

opties weergeven Verberg de opties